Gay datingsites voor homo, bi en nieuwsgierige singles

Homo's zijn het er vaak over eens dat dit niet de gay dating apps zijn waar je je moet begeven als je op zoek bent naar een langdurige relatie.
Affectionate gay couple

Homoseksuele, lesbische en LGBT-datingsite in het algemeen. Voor degenen die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde geslacht als zij om samen een leven te beginnen, voor een romantische relatie of gewoon om mensen te ontmoeten, kan dit de echte hindernisbaan zijn. Dit is de reden waarom de afgelopen jaren veel LGBTQ + datingsites zijn ontstaan.

Maar zijn ze serieus? Zijn ze er om je te helpen liefde of een verhaal te vinden voor één nacht? Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen? Wij beantwoorden al uw vragen hier.

Het is niet eenvoudig om de vrouw of man van je leven te vinden. Door verlegenheid, door gebrek aan tijd, door keuze, is het niet altijd gemakkelijk om uit te gaan, iemand te benaderen of op zoek te gaan naar de zeldzame parel.

Dit is nog meer het geval voor homo’s, lesbiennes en transgenders. Er zijn natuurlijk bars of nachtclubs die vooral door deze gemeenschappen worden bezocht, maar het is niet gemakkelijk om daar naartoe te gaan (tijdgebrek, verlegenheid) of het is niet dichtbij waar je woont. Ze zijn inderdaad vaak in grote steden.
Kun je echt liefde vinden op een datingsite?

Internet is overal, dus waarom zouden we deze nieuwe technologieën niet gebruiken die we elke dag gebruiken om liefde te vinden? Datingsites hebben nog nooit zoveel registranten gehad als vandaag.

Erkend moet worden dat het gemakkelijker is dan van aangezicht tot aangezicht. Je kunt je tijd nemen, tientallen profielen bekijken, je onderzoek op affiniteit doen, praten om de tijd te nemen om de persoon goed te leren kennen en dan een afspraak hebben of voorstellen.

Ja, vandaag is het mogelijk om liefde te ontmoeten op een datingsite, en er zijn meer en meer mensen die getuigen van hun verhaal dat op internet is begonnen. Tussen 7 en 9% van de singles heeft liefde gevonden op een datingsite. Dit cijfer blijft elk jaar stijgen.

Homoseksuele / lesbische en LGBTQ-datingsite: voor ernst of een avondje uit?

Zoals met alle datingsites, is er alles op het web. U vindt dus sites of applicaties met mensen die maar één doel hebben: een partner vinden voor een nacht. Maar er zijn ook serieuze sites voor een waar liefdesverhaal.

Afhankelijk van je voorkeuren en waar je naar op zoek bent, moet je de gay dating site zorgvuldig kiezen. Maar wees gerust, sommige van deze sites zijn gefocust en ontworpen voor serieuze relaties met geverifieerde profielen en affiniteitsonderzoeken.

De beste sites voor dating voor homo’s, lesbiennes en LGBTQ

Omdat er tegenwoordig tientallen datingsites zijn, hebben we vandaag de beste voor u gekozen. Aarzel niet om deze sites te raadplegen om uw eigen idee te vormen en degene te vinden die het meest overeenkomt met wat u zoekt.

Onze selectie van de beste sites voor een serieuze vergadering … of niet:

Forcegay:

Deze site bestaat sinds 2010 en is daarom een ​​van de referenties voor nogal “ondeugende” vergaderingen (laten we eerlijk zijn, weinig leden zijn er voor serieuze relaties, maar als u op zoek bent naar “plezier”, staat ForceGay aan de top !). (https://ForceGay.com)

MyTranSexualDate.com:

IMyTranssexualDate is een maatstaf voor zijn ernst maar ook voor zijn geverifieerde profielen. We raden het aan als je een man of trans bent die op zoek is naar een meer serieuze en duurzame relatie bij jou in de buurt. (https://MyTranSexualDate.com)

GayParship:

Het is een van de meest serieuze datingsites voor homo’s die er zijn. Zijn sterke punt? Persoonlijkheidstests waarmee u voorstellen kunt doen voor profielen die aan uw verwachtingen voldoen. Om een ​​serieuze relatie en liefde met een hoofdletter A te vinden, is dit ideaal! (https://www.gay-parship.com/)

Gay bullchat:

Bullchat ontwierp zijn datingsite voor de homogemeenschap. Net als de oorspronkelijke site zijn ze gespecialiseerd in serieuze en langdurige ontmoetingen. Als u op zoek bent naar een verhaal van een avond, dan is dit niet de site waarop u het zult vinden. (https://bullchat.site/)

Gayvox:

Gayvox heeft meer dan 2,5 miljoen bezoekers per maand en meer dan een miljoen actieve leden.
De bijzonderheid is om een ​​forum aan te bieden waar haar leden over elk onderwerp kunnen uitwisselen, maar ook een agenda met evenementen voor diegenen die willen vergaderen. (https://www.facebook.com/gayvox.fr/)

FOCUS: de kombuis van datingsites als je lesbisch bent

Als je een klassieke datingsite kiest, zul je merken dat lesbisch zijn en iemand vinden die dat is een ingewikkelde is. Heel ingewikkeld zelfs. Wanneer u uw profiel invult en opgeeft dat u op zoek bent naar een persoon van hetzelfde geslacht, is het aantal profielen onmiddellijk beperkt.

Liefde vinden op een eenvoudige datingsite als je lesbisch bent, is bijna onmogelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig homosites of -applicaties waarmee je liefde kunt vinden!